Terugblik derde bijeenkomst voor nieuwkomers in verkeersveiligheid

Voor de derde keer hield het Kennisnetwerk SPV op donderdag 28 september de bijeenkomst voor nieuwkomers in het verkeersveiligheidsveld. Het streven is om die nieuwelingen een vliegende start te geven in hun werk.


In anderhalf uur maakten vertegenwoordigers van de provincie Limburg, provincie Gelderland, gemeente Beek, Fietsersbond en het bedrijf MultiSensors kennis met elkaar en met het Strategisch Plan Verkeersveiligheid (SPV). Na een korte presentatie over de oorsprong, speerpunten en diensten van het Kennisnetwerk, ging het gesprek over de vraag waar de deelnemers het Kennisnetwerk voor gebruiken en wat zij nodig hebben in hun werk. 
 
Deze bijeenkomst was voor sommigen een eye-opener. "Had ik dit maar eerder geweten", klonk het herhaaldelijk. Dan had de deelnemer in kwestie eerder aan de slag kunnen gaan met alle nuttige kennis die het Kennisnetwerk biedt. De bijeenkomst bewijst het nut van een toelichting in een vroeg stadium op het gebruik van de publicaties en tools van het Kennisnetwerk SPV. Over enkele maanden volgt een vierde bijeenkomst.

Lees ook de verslagen van de eerste en de tweede bijeenkomst.

Terug naar '2023'
Submenu openen

Terugblik derde bijeenkomst voor nieuwkomers in verkeersveiligheid

© Copyright 2024 Kennisnetwerk verkeersveiligheid - Privacy statement - Cookie statement - Disclaimer - Voorwaarden
Scroll naar boven