Kennisnetwerk present met workshops en stand tijdens NVVC

Het Nationaal Verkeersveiligheidscongres (NVVC2020) is in aantocht. Donderdag 26 november staat de digitale editie van het NVVC volledig in het teken van het Strategisch Plan Verkeersveiligheid (SPV). Dé bijeenkomst dus waar je bij moet zijn.


Als Kennisnetwerk SPV helpen we je graag op weg met de ‘risicogestuurde aanpak’ van verkeersonveiligheid. Tijdens het NVVC verzorgen we workshops over samenwerken op verkeershandhaving in de praktijk en een sessie waarin je met ons aan de slag kunt met risicoanalyses en uitvoeringsagenda's. Om kennis te maken of even bij te praten zijn we 26 november ook te vinden in onze virtuele stand. Je kunt hier terecht met vragen als:

  • Welke factoren vormen een risico voor de verkeersveiligheid in mijn gemeente, vervoerregio of provincie?
  • Hoe breng ik de veiligheidsrisico’s van wegen en fietsinfrastructuur in kaart om vervolgens doelen te kunnen stellen?
  • Hoe weet ik welke maatregelen écht effectief zijn en welke niet?
  • Hoe kan ik zorgen dat het overleg over verkeershandhaving verbetert?
 
Keuzehulp
Om het makkelijker te maken je weg te vinden in het programma, heeft het NVVC een keuzehulp samengesteld op basis van filters. Daarnaast hebben wij specifiek rond het thema van de risicogestuurde aanpak onderstaande sessies geselecteerd:  
Nationale Verkeersveiligheidsprijs
Omdat het Strategisch Plan Verkeersveiligheid dit NVVC centraal staat heeft de congresorganisatie het Kennisnetwerk SPV gevraagd deze editie van de Nationale Verkeersveiligheidsprijs (NVVP) te organiseren. Op het congres zal CROW-directeur Pieter Litjens, namens het Kennisnetwerk SPV, de prijs uitreiken aan een van de drie finalisten die door de deelnemers van het congres gekozen zal worden als winnaar van de NVVP2020. De Nationale Verkeersveiligheidsprijs (NVVP) is een initiatief van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, SWOV, Veilig Verkeer Nederland en de ANWB. De prijs wordt tweejaarlijks uitgereikt op het NVVC.
 
Aanmelden
Je kunt jezelf én je wethouder, die gratis mee mag, aanmelden via nvvc-congres.nl/deelname.  
Hopelijk zien we je, en wellicht je wethouder, op donderdag 26 november. Alleen door samen te werken maken we het verkeer veiliger!

Terug naar 'Nieuws'
Submenu openen

Kennisnetwerk present met workshops en stand tijdens NVVC

© Copyright 2024 Kennisnetwerk verkeersveiligheid - Privacy statement - Cookie statement - Disclaimer - Voorwaarden
Scroll naar boven