Bijeenkomsten archief

Eerste Vorige
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Volgende Laatste
Kennisnetwerk SPV presenteert op dinsdag 20 oktober het webinar ‘Verkeershandhaving’....
Kennisnetwerk SPV presenteert op dinsdag 20 oktober het webinar ‘Verkeershandhaving’. Aanleiding is het verschijnen van een onderzoek van CROW-KpVV en een handreiking van het Kennisnetwerk SPV over verbetering van de samenwerking bij verkeershandhaving.
 
Graag nodigen we ambtenaren en andere partners vanuit zowel de verkeers- en vervoerwereld als die vanuit openbare orde en veiligheid uit om aan het webinar deel te nemen. Neem je OOV’er digitaal mee!

Programma
10:30  Welkom door Wilma Slinger (Kennisnetwerk SPV)
10:35  Interactie in de chat
10:40  Inhoudelijk programma:
  • Charlotte Bax (Kennisnetwerk SPV): Verbetering in de samenwerking tussen openbare orde en veiligheid en verkeersveiligheid
  • Erik Donkers (VIA) en Paul Broer (politie): Vernieuwde bestuurlijke rapportages van VIA en hoe de politie/gemeenten deze kunnen gebruiken
  • Ronald Soemers (gemeente Tilburg): Samenwerkingspilot in Brabant/Zeeland waarbij data een grote rol speelt
  • Esther Veldkamp (CVOM): Rol van CVOM/OM in de lokale en regionale samenwerking en de laatste handhavingsinnovaties
11:40  Discussie
12:00  Afronding.
Wil je als verkeersveiligheidsprofessional bij een overheid of adviesbureau meepraten over het...
Wil je als verkeersveiligheidsprofessional bij een overheid of adviesbureau meepraten over het opleidingsaanbod verkeersveiligheid en de leerbehoefte die je ziet? Neem dan deel aan het webinar ‘Leren in verkeersveiligheid’ op 19 oktober van 15.00 tot 16.30 uur.

Tijdens het webinar komen overheden en aanbieders van diverse cursussen en opleidingen op het gebied van verkeersveiligheid digitaal bij elkaar om de inhoud van de cursussen en opleidingen met elkaar te bespreken en met elkaar te kijken waar nog behoeftes liggen voor doorontwikkeling, samenwerking of nieuw aanbod.

Charlotte Bax van de SWOV zal vertellen over haar onderzoek naar de kennisbehoefte onder gemeenten en welk type kennis nodig is. Dit webinar zal input zijn voor de aanbevelingen in dit onderzoek. Verder neemt Marieke Aarsen van de afdeling educatie binnen CROW ons mee in de trends die zij ziet op het gebied van educatie bij mobiliteitsprofessionals.

Heb je belangstelling om hierover mee te praten? Meld je dan hieronder aan voor deze ZOOM-bijeenkomst, er is plek voor maximaal 30 mensen.

Programma
15:00   Inleiding en speeddate
15:10   Kennis gemeente-ambtenaren over verkeersveiligheid, Charlotte Bax, SWOV
15:30   Trends in leren bij professionals, Marieke Aarsen, CROW
15:45   In groepjes uit elkaar met deelvragen 
16:05   Plenaire discussie
16:25   Conclusies en afsluiting
Eerste Vorige
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Volgende Laatste
Submenu openen

Bijeenkomsten archief

© Copyright 2021 Kennisnetwerk verkeersveiligheid - Privacy statement - Cookie statement - Disclaimer - Voorwaarden
Scroll naar boven